VIDEO Cazul tânărului din Segarcea care şi-a infectat intenţionat iubitele cu HIV, clasat de procurori

VIDEO Cazul tânărului din Segarcea care şi-a infectat intenţionat iubitele cu HIV, clasat de procurori

Daniel Secu şi-a infectat intenţionat iubitele cu HIV

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au clasat dosarul în cazul tânărului din oraşul Segarcea care şi-a infectat intenţionat iubitele cu virusul HIV.

Procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au clasat dosarul în cazul tânărului Daniel Secu (25 de ani), din localitatea doljeană Segarcea, care şi-a infectat intenţionat iubitele cu HIV. Procurorii argumentează cu faptul că băiatul este mort. Tânărul Daniel Secu a murit anul trecut în luna octombrie.

Anul trecut, în luna octombriem 291 de persoane din localitatea Segarcea au cerut să facă testul HIV/SIDA la cerere, iar 10 dintre acestea au recunoscut că au întreţinut relaţii intime cu o persoană infectată. Opt noi cazuri au fost confirmate în 2014. „Un băiat a văzut certificatul de decesa, iar atunci ne-am alarmat imediat şi am început să trimitem copiii la control. Prietena fiului meu a fost infectată cu virusul HIV . În cazul băiatului meu rezultatul a fost negativ, însă trebuie să repete analizele”, a declarat tatăl celui mai bun prieten al lui Daniel Secu.

Două foste iubite ale lui Daniel Secu au fost depistate cu virusul HIV, după ce au întreţinut relaţii intime neprotejate cu acesta. Oamenii legii au început primele audieri în acest caz.
 
VIDEO

Mărturia cutremurătoare a unui localnic din Segarcea, care l-a cunoscut pe tânărul infestat cu HIV

 
Familiile fetelor arată cu degetul către medicii din Segarcea care nu au spus nimic despre boala lui Daniel Secu. Fosta iubită a tânărului a aflat în urmă cu câteva zile că a fost infectată cu virusul HIV. Fata s-a simţit rău în ultima perioadă, însă doctorii nu au putut să îi pună un diagnostic. „Din punctul meu de vedere a fost călu pentru aceste fete. Ştia că are HIV şi le-a infectat intenţionat. Două fete tinere au fost diagnosticate cu acest virus”, a povestit ruda uneia dintre fete.
 
Prietenul cel mai bun al lui Daniel Secu are în momentul de faţă o relaţie cu o fosta iubită a acestuia. Fata a fost diagnosticată cu virusul HIV, iar de atunci băiatul trăieşte un adevărat coşmar. Şi-a făcut analize de sânge, iar tetsul a ieşit negativ. „Un băiat a văzut certificatul de decesa, iar atunci ne-am alarmat imediat şi am început să trimitem copiii la control. Prietena fiului meu a fost infectată cu virusul HIV. În cazul băiatului meu rezultatul a fost negativ, însă trebuie să repete analizele”, a declarat tatăl celui mai bun prieten al lui Daniel Secu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările