Avocaţii lui Solomon au făcut recurs. Eliberarea pe cauţiune se judecă la Curtea de Apel

Apărătorii lui Antonie Solomon au formulat recurs la decizia Tribunalului Argeş de a respinge cererea de eliberare pe cauţiune a primarului suspendat. Recursul se va judeca zilele următoare la Curtea de Apel Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocaţii lui Antonie Solomon au cerut zilele trecute judecătorilor de la Tribunalul Argeş liberarea pe cauţiune, cuantumul fiind stabilit la suma de 50.000 de lei. Procesul a fost fixat pentru ziua de astăzi, ora 14, instanţa pronunţându-se în defavorea lui Solomon în jurul orei 16:30.

Până în prezent avocaţii edilului au depus mai multe cereri de eliberare sub control judiciar, toate fiind respins de instanţele din Piteşti. Aceasta a fost prima încercare de liberare a primarului pe cauţiune.

Solomon a fost reţinut la 2 martie de procurorii DNA, iar la 3 martie, Tribunalul Argeş a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, care ulterior a fost prelungit. Totodată, Antonie Solomon a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie împreună cu afaceristul Cornel Penescu şi alţi doi inculpaţi. În 14 mai, la ÎCCJ se va judeca şi cererea de strămutare a dosarului în care Solomon a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie. El se află, din 23 martie, la Penitenciarul Colibaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările