3.000 de autoturisme EcoSport au plecat din Craiova şi vor fi livrate clienţilor din pieţele europene

3.000 de autoturisme EcoSport au plecat din Craiova şi vor fi livrate clienţilor din pieţele europene

Noul model EcoSport este fabricat la Craiova

Fabrica Ford din Craiova a produs 3.000 de autoturisme EcoSport în luna octombrie şi noiembrie, iar în decembrie producţia a urcat undeva la 5.000 de unităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La fabrica Ford din Craiova s-au asamblat până în momentul de faţă 8.000 de autoturisme EcoSport. Primele unităţi au fost livrate clienţilor din pieţele europene.

Noul autoturism Ecosport poate fi comandat în prezent de la dealeri cu un preţ de 13.600 de euro cu TVA, valabil pentru motorizarea de 1,0 litri Ecoboost de 10us de a0 CP, prodsemenea tot la Craiova şi echiparea Trend cu pachet Trend.  

Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an.

Angajaţii Ford din Craiova au protesta pe data de 21 decembrie nemulţumiţi că liderii de sindicat nu au negociat plata orelor suplimetare şi nici creşterea bonusului de performanţă, însă după două ore şi-au reluat activitatea.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările