21 de pacienţi, duşi la spital pentru monitorizare după o degajare de fum la un centru de dializă din Craiova

21 de pacienţi, duşi la spital pentru monitorizare după o degajare de fum la un centru de dializă din Craiova

Sursă foto: ISU Dolj (Facebook) - caracter ilustrativ

27 de pacienţi au fost evacuaţi dintr-un centru de dializă din Craiova, iar 21 au fost transportaţi la spital pentru supraveghere de specialitate, după o degajare mare de fum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii din Dolj au intervenit în cursul serii de vineri la un centru de dializă din Craiova, după ce au fost constatată o degajare mare de fum. ISU Dolj a anunţat că în total, 27 de pacienţi au fost evacuaţi, de către pompieri şi personalul medical, din centrul de dializă, situat pe Bulevardul Gherghe Chiţu din Craiova. Dintre aceştia, 21 au fost duşi la spital pentru monitorizare,  iar ceilalţi au refuzat transportul la unitatea sanitară. 
 
Niciunul dintre pacienţii aflaţi sub supraveghere de spcialitate nu a fost afectat de fumul degajat, transportul la spital fiind făcut pentru monitorizarea problemelor lor cronice de sănătate.
 
 „Cauza probabilă care a dus la degajarea densa de fum a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric în cutia de conexiuni a unui motor electric”, au transmis pompierii. 
 
La faţa locului au fost trimise iniţial mai multe autospeciale cu apă şi spumă, dar şi o ambulanţă pentru victime multiple.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările