VIDEO Distracţie în Mamaia. Un tânăr îndoaie un copac subţire până îl rupe. „Din greşeală“, zice el

VIDEO Distracţie în Mamaia. Un tânăr îndoaie un copac subţire până îl rupe. „Din greşeală“, zice el

Copac din Mamaia rupt de un tânăr Sursa Primăria Constanţa

Un tânăr venit la distracţie în Mamaia a fost filmat rupând un copac recent plantat. Deşi prietenii îl roagă să nu-l îndoaie, băiatul nu se lasă înduplecat şi îl pune la pământ. „Din greşeală“, zice el filmat în faţa camerei de filmat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Constanţa c-a luat la cunoştinţă de aceste scene pe care le consideră scandaloase.
 
„Scenele scandaloase postate pe un site de socializare ne demonstrează cum înţeleg unii tineri să se distreze în staţiunea Mamaia.
 
În imagini se vede un adolescent care rupe pur simplu un copăcel de care s-ar fi putut bucura toţi trecătorii.
 
Tânărul trece pe lângă copac, îl îndoaie şi până la urmă îl pune la pământ, spre indignarea celor care se plimbau prin zonă. După ce îl rupe, îl pune jos şi pleacă apoi râzând în hohote ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
 
Şi mai grav este faptul că tinerii s-au lăudat cu isprava lor pe o reţea de socializare.
 
Nu s-au gândit însă că imaginile pot fi văzute şi de autorităţi, iar tânărul poate fi tras la răspundere pentru fapta lui.
 
Gestul tânărului nu va rămâne însă nepedepsit şi asta pentru că Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcţia Gestionare Servicii publice va depune o plângere la Poliţie pentru tragerea la răspundere a tânărului.
 
Primăria Municipiului Constanţa face un apel către toţi cetăţenii şi turiştii care ne vizitează să păstreze în bune condiţii spaţiul verde şi mobilierul urban. 
 
Pentru prevenirea săvârşirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetăţenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliţiei Locale Constanţa, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicaţiei WhatsApp numărul de contact este 0799606142. 
 
Ne-ar fi de mare folos daca sesizarea ar fi însoţită şi de fotografii cu ceea ce se constată, locul şi alte date care să le permită poliţiştilor noştri identificarea rapidă şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea“, a comunicat Biroul de presă al Primăriei Constanţa. 
 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările