Viceprimar: „Regulamentul parcărilor a fost elaborat de city managerul Felicia Ovanesian şi de Horia Constantinescu, directorul Direcţiei de Servicii Publice“

Viceprimar: „Regulamentul parcărilor a fost elaborat de city managerul Felicia Ovanesian şi de Horia Constantinescu, directorul Direcţiei de Servicii Publice“

Ionuţ Rusu, viceprimar Constanţa Arhivă personală

Ionuţ Rusu, viceprimarul Constanţei, dezvăluie cine a elaborat noul regulament al parcărilor, care prevede sume foarte mari pentru staţionarea autoturismelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe pagina de Facebook, Ionuţ Rusu (PNL), explică faptul că „Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice din municipiul Constanţa a fost elaborat de city managerul municipiului Constanţa, Felicia Ovanesian, de Horia Constantinescu, directorul executiv al Direcţiei de Servicii Publice din Primăria Constanţa împreună cu mai mulţi specialişti din aparatul de specialitate al P.M.C“.
 
Viceprimarul oraşului spune că implicarea sa în elaborarea documentului este auxiliară. Mai precis, el şi colegii săi consilieri şi experţi din partid, au realizat o serie de completări pe care le-au transmis echipei care a lucrat la proiect. 
 
„Ţin să vă reamintesc că, în urma sesizărilor pertinente primite din partea constănţenilor dar şi a presei, am intocmit, împreună cu colegii mei consilieri locali, o serie de modificări la regulament pe care le-am transmis atât echipei care a realizat documentul cât şi primarului Vergil Chiţac“, adaugă viceprimarul.
 
În şedinţa Consiliului Local de vineri, 26 martie, se va supune la vot noul regulament privind parcările din Constanţa. Oraşul a fost împărţit în trei zone, cu tarife diferenţiate.
 
În centrul oraşului, tariful de parcare a fost stabilit pentru primele două ore la suma de  7 lei/ oră + TVA, iar dacă se depăşeşte timpul, pentru cea de-a treia oră costul este de 15 lei + TVA. Abonamentul pe un an este de 208 lei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările