Unde s-a dus farmecul de altădată al litoralului românesc. Imagini „în oglindă” peste ani

Unde s-a dus farmecul de altădată al litoralului românesc. Imagini „în oglindă” peste ani

Litoralul românesc trecut şi prezent

Foarte mulţi turişti care şi-au petrecut vacanţele altădată pe litoralul românesc acuză autorităţile că au permis defrişările masive, construcţiile pe spaţiul verde şi pe plajă şi că multe zone sunt neîngrijite, iar mizeria este peste tot.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Mamaia copilăriei noastre, plaja era mai aerisită, mai curată, iar spaţiul verde nu era ciopârţit de construcţii hidoase. În imaginile în oglindă publicate de Baricada Verde, descoperim un litoral mai verde, mai curat, mai frumos.
 
Aceasta este şi opinia tuturor celor care au comentat la postările respective: „Deşert! Trebuia aduse niste cămile!“; „Din ce in ce mai urat, noroc cu romanasii de pe la tara, fara pretentii, basca ca le place la inghesuiala si mizerie (ca doar tot ei o fac)!“; „Au taiat toti pomii si tufele care protejeau natural si plaja si oamenii si constructiile ca o baricada verde si au pus umbrelute elegante care la o furtuna de nisip chiar daca raman ancorate lasa nisipul sa ajunga la Ovidiu...“; „Dacă 80 % din naţiunea noastră suntem imbecili, n-avem cum să înţelegem că o staţiune trebuie să ofere condiţii de vacanţă. Se vede lăcomia şi oportunismul nepoţilor de oieri la a doua generaţie de purtători de încălţăminte“.
 
 
Imagine de altădată 
 
 
Imagine din prezent
 
 
Imagine de altădată 
    
 
 
Imagine din prezent
 
 
Mamaia - acelaşi loc, alte imagini
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările