Tineri reţinuţi în Vama Veche pentru trafic de droguri de mare risc

Tineri reţinuţi în Vama Veche pentru trafic de droguri de mare risc

Droguri FOTO DIICOT

În acest weekend, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în staţiunea Vama Veche. Trei bărbaţi au fost reţinuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 24 iulie, jandarmi din cadrul G.J.M. „Tomis” Constanţa au depistat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, care aveau asupra lor 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 ţigarete confecţionate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei şi 4 telefoane mobile.
 
Cercetările au fost preluate de poliţişti ai B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa.
 
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în scop de consum propriu.
 
În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanţa de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Cei trei au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările