Teatrul de Stat din Constanţa, asaltat de public după reluarea spectacolelor în sală

Teatrul de Stat din Constanţa, asaltat de public după reluarea spectacolelor în sală

Scenă din spectacolul „Memoria Apei” - foto: Teatrul de Stat Constanţa

Pentru acest weekend, Teatrul de Stat din Constanţa a pregătit două spectacole: „Memoria Apei” şi „Meciul de comedie”.

„După un weekend sold out, publicul arătându-şi, astfel, dorinţa de a vedea spectacole live, Teatrul de Stat Constanţa vă invită din nou în sala de spectacole, în condiţiile de acum cunoscute, de distanţare, numărul de locuri fiind redus semnificativ. Motiv pentru care vă invităm să vă procuraţi biletele cât mai repede”, anunţă conducerea Teatrului.

pentru acest final de săptămână au fost pregătite două spectacole. Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19:00, „Memoria apei” de Shelagh Stephenson, în traducerea şi regia lui Vladimir Anton,

Din distribuţie fac parte Dana Dumitrescu, Liviu Manolache, Alina Manţu, Georgiana Rusu, Laura Iordan-Adrian şi Andu Axente.

Scenografia este semnată de Maria Miu, iar lighting design-ul, de Lucian Moga.

Trei surori, cu firi şi trasee de viaţă total diferite, se reunesc după mulţi ani şi îşi confruntă amintirile din copilărie, constatând că nicio situaţie trecută nu are pentru toate aceleaşi contururi şi aceleaşi semnificaţii; că fiecare dintre surori îşi aminteşte altceva, traumele fiecăreia fiind diferite. Îşi reiau certurile, disputele, rivalităţile, dar regăsesc, treptat, şi afecţiunea ce le leagă, şi mecanismele prin care se susţin reciproc.

Duminică, 14 februarie, de la ora 19:00, se va juca „Meciul de comedie”, în regia lui Dragoş Muscalu, un spectacol care este altfel de fiecare dată, şi al cărui deznodământ nu-l ştie nimeni, nici măcar cei ce evoluează pe scenă, pentru că este un show de improvizaţie.

Se dau două echipe de actori, un arbitru şi un acompaniator la pian, iar publicul este cel care decide ce anume vor juca şi vor cânta actorii pe scenă. Şi tot publicul, prin aplauze, decide care dintre echipe şi-a făcut treaba mai bine şi merită să câştige meciul.

În distribuţie: Mirela Pană, Florina Stănculeţ, Andrei Cantargiu, Remus Archip, Cătălina Mihai, Lucian Iftime, Florin Aioane, Andrei Bibire, Ecaterina Lupu, Ştefan Mihai, Vlad Linţă. Scenografia, Lăcrămioara Dumitraşcu.

„Asigurăm spectatorii că în Teatrul de Stat Constanţa sunt aplicate toate măsurile de protecţie – nebulizarea spaţiilor şi distanţarea atât în timpul accesului şi ieşirii, cât şi în timpul reprezentaţiilor”, transmit reprezentanţii instituţiei.

Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanţa pot fi achiziţionate fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanţa - Bulevardul Ferdinand numărul 11.

Citeşte şi:

Procesiune religioasă pe străzile Constanţei. Sărbătoare la biserica Sfântul Haralambie

Ambulanţă răsturnată în timp ce transporta un pacient. Cum s-a produs accidentul

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările