Studenţii ard diplome fără valoare la Costineşti

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România va da startul astăzi, la ora 17.00 unei manifestaţii cu privire la relevanţa diplomei de absolvire. Acţiunea va avea loc pe plajele din Costineşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 150 de studenţi din toată ţara vor participa la un marş cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra calităţii învăţământului superior şi a importanţei diplomei pentru absolvenţi şi angajatori. Tinerii îşi vor exprima opiniile într-un mod original: vor purta toca pe cap, vor cânta „Gaudeamus igitur“ şi vor împărţi trecătorilor diplome cu titlul „Diplomă DEGEABA“.

Prin acţiunile lor, studenţii vor să transmit un mesaj puternic: diploma de absolvire nu mai reprezintă decât o hârtie, fără a releva competenţele reale ale studentului.

Costineștiul, un imens cinematograf în aer liber

Manifestaţia studenţilor va începe la ora 17.00, în faţa complexului Corsa şi va continua în jurul lacului şi pe faleza din Costineşti. Tinerii vor arde la sfârşit diplomele pentru a transmite dorinţa de a scăpa de hârtiile fără valoare.


LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările