„Cât va sta în arest, poate Radu Mazăre se va gândi cât rău a făcut Constanţei“

„Cât va sta în arest, poate Radu Mazăre se va gândi cât rău a făcut Constanţei“

Radu Mazăre

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, îşi va petrece Paştele după gratii. Instanţa supremă a aprobat cererea DNA de a fi arestat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul europarlamentar constănţean Sebastian Bodu spune că pe timpul cât va sta în arest, poate Radu Mazăre se va gândi la cât de mult rău a făcut Constanţei şi constănţenilor. „Poate constănţenii se vor gândi de ouă ori înainte să pună ştampila“, a completat Radu Mazăre.

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva zile ziarului Adevărarul, Bodu spunea că nu crede că Mazăre îşi va da demisia.„ Dacă până la următoarele alegeri nu va fi condamnat definitiv, ceea ce este mai mult ca probabil, va candida pentru încă un mandat, al cincilea. Ştiu că timpul este scurt, dar orgoliile unora sunt mai mari decât dorinţa constănţenilor de a scăpa de Mazăre“, a spus fostul director ANAF.

Radu Mazăre îşi va petrece Paştele în spatele gratiilor după ce instanţa supremă a decis joi să emită pe numele acestuia un mandat de arestare de 30 de zile.

La intrarea în sediul instanţei, edilul constănţean a declarat că a adus cu el noi documente care să-i dovedească nevinovăţia. El a făcut şi o glumă, spunând că a adus cu el şi un „tabloaş”, cu aluzie la fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov.

„Am documente, altele decât cele depuse acum două săptămâni. Spre exemplu, am un tabloaş la mine... Din documente rezultă că tarifele practicate de administraţia din Constanţa sunt sensibil mai mici decât în alte locuri. Mai am documente cum că tarifele pentru licitaţia de gunoi sunt mai mici decât înainte. 

Aceste aşa-zise denunţuri sunt făcute după percheziţii. Domnul Paszkany nu spune că i-am cerut eu bani, nici nu l-am cunoscut. Faptul că se face publicitate la televizor când vrei să construieşti un mall, însemnă promovarea proiectului”, a afirmat Radu Mazăre.

Vă mai recomandăm

Motivele pentru care Mazăre trebuie să plece de la Primăria Constanţa, enumerate de Opoziţie

Radu Mazăre a lipsit de la şedinţa Consiliului Local. În absenţa sa au apărut tensiuni în grupul consilierilor PSD

Nicolae Moga a fost numit preşedinte interimar al PSD Constanţa după demisia lui Radu Mazăre

VIDEO Declaraţiile care l-au adus pe Mazăre în prim-plan: urmărit de mafioţi în Madagascar, demisii pe bandă şi glume cu preşcolarii

Arpad Paszkany a recunoscut că Radu Mazăre i-a cerut un milion de euro pentru construirea unui mall

VIDEO Mazăre s-a răzgândit? Decizia de demisie de la Primărie e luată doar în proporţie de 90%

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările