VIDEO Mazăre s-a răzgândit? Decizia de demisie de la Primărie e luată doar în proporţie de 90%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre a ajuns din nou la sediul DNA Constanţa. Edilului i-au fost aduse la cunoştinţă procedurile în mai multe dosare de abuz în serviciu. A fost ocazia pefectă pentru primar să nuanţeze declaraţiile legate de demisia din funcţie.

Radu Mazăre spune că a lăsat hainele militare pentru că ăn arest este mai frig şi trebuie să se îmbrace gros. El a venit cu aceeaşi jachetă şi geantă pe care a avut-o şi la sediul DNA Bucureşti. 

Edilul de Constanţa a precizat că a decis doar în proporţie de 90% ce va face cu demisia de la Primărie.

"90% nu mai vreau. Nu mai îmi trebuie care alegorice, defilări. Nu contează ce vrea poporul. Am şi eu şi familia mea dreptul să trăim. Nu pot să trăiesc în fiecare zi cu geanta. Chiar dacă îmi pare rău, le mulţumesc oamenilor pentru că m-au votat atâta amar de vreme. Şi eu mi-am dorit să fac bine, dar poate am greşit uneori. Vreau şi eu să trăiesc", a explicat Radu Mazăre.

Edilul de la malul mării spune că decizia a fost luată în cursul zilei de joi, 19 martie, în timp ce se afla cu kayak-ul în Mamaia. El a declarat că la vara împlineşte 47 ani şi de zece ani este chemat la DNA, ANI, trece prin rapoarte şi controale. 

"Eu nu pot să dau o dispoziţie nimănui în primărie pentru ca peste o lună să fie chemat de procuror şi întrebat «te-a pus primarul?»", a subliniat Mazăre. 

Primarul a fost chemat astăzi la sediul DNA Constanţa pentru a i se aduce la cunoştinţă punerea în mişcare a urmăririi penale în mai multe dosare de Abuz în Serviciu. Procurorii anti-corupţie cercetează felul în care a fost vândut terenul din zona "Castel" din Mamaia în anul 2004 şi cel de la Cazinoul din aceeaşi staţiune. 

Totodată, Mazăre este cercetat pentru că nu i-a concediat pe angajaţii care nu au respectat ordinele instanţei. Această punere în mişcare a urmăririi penale este ultima fază înainte de trimiterea în judecată. 

Edilul a explicat că aceste terenuri ar fi fost vândute de către Consiliul Local, şi nu el. 

"Au fost evaluate de un evaluator care a fost şi Preşedintele Evaluatorilor din România, negociate de către o comisie a Consiliului Local şi aprobată vânzarea de Consiliu. După ce cetăţeanul plătea avansul, primarul semna contractul. Acum sunt acuzat eu şi nimeni altcineva. Nu ştiţi că pentru toate eu sunt de vina?", a încheiat Mazăre. 

Mazăre la DNA Constanţa

Vă mai recomandăm:

VIDEO Radu Mazăre renunţă la primărie, partid şi carnavalul de la Mamaia: „Vreau să-mi dau demisia. E o chestiune de săptămâni, de luni“

Motivele pentru care Mazăre trebuie să plece de la Primăria Constanţa, enumerate de Opoziţie

Motivele pentru care DNA a cerut arestarea lui Radu Mazăre: După ce primea mita, el emitea certificate într-o viteză ce depăşea limitele posibilului

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite