PSD Constanţa, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „21 iunie va rămâne în istoria României ca un moment negru”

PSD Constanţa, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „21 iunie va rămâne în istoria României ca un moment negru”

FOTO Arhiva Adevărul

Filiala Constanţa a PSD a transmis un comunicat de presă în care-şi exprimă susţinerea faţă de preşedintele Liviu Dragnea, condamnat în primă instanţă la 3,6 ani pentru abuz în serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din comunicatul PSD Constanţa reiese faptul că susţinătorii lui Liviu Dragnea consideră că ziua de 21 iunie (ziua în care s-a dat sentinţa de condamnare) „va rămâne în istoria României moderne ca un moment negru, în care o sentinţă juridică nedreaptă şi aberantă, nefundamentată pe dovezi şi fapte a interferat nepermis cu viaţa politică a ţării.”

Mai mult, filiala de la malul mării spune că „pârghii oculte au funcţionat din nou în defavoarea democraţiei şi justiţiei corecte, realizate doar pe bază de dovezi irefutabile şi nu pe denunţuri obţinute cu forţa”.

Decizia instanţei este considerată „strâmbă, influenţată de protocoalele ilegale şi de presiunile străzii sprijinite de interese străine de interesele legitime ale României”, o decizie care sfidează milioane de oameni care cred în PSD.

„Organizaţia Judeţeană a Partidului Social Democrat Constanţa este mai solidară ca oricând cu preşedintele Liviu Dragnea şi conducerea legitimă a partidului, în încercarea de destabilizare îndreptată împotriva unei ţări aflate pe drumul său, de succes economic în cadrul Europei unite şi construirii unui viitor mai bun pentru cetăţenii României. Adevărul şi Justiţia vor triumfa în cele din urmă, iar dreptatea va fi restabilită”, se mai arată în comunicatul remis de PSD Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Dragnea dezlănţuit

Cristi Danileţ: CSM trebuie să reacţioneze de urgenţă la atacurile lansate de premier şi ministrul de interne la adresa judecătorilor

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările