Poliţişti rutieri, salvatori de ocazie la un incendiu. Au evacuat mai multe persoane, printre care şi un copil

Poliţişti rutieri, salvatori de ocazie la un incendiu. Au evacuat mai multe persoane, printre care şi un copil

Poliţist rutier - arhivă

Poliţiştii de la Rutieră se aflau în vecinătatea blocului unde a izbucnit incendiul. Au fost primii care au intervenit şi au evacuat mai multe persoane, printre care şi un copil de 9 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul a izbucnit vineri, 5 martie,  în jurul orei 16.30, într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Constanţa.

„Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Soveja din municipiul Constanţa, au constatat faptul că de la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc a izbucnit un incendiu.

Poliţiştii nu au stat pe gânduri, ci au mers imediat în imobilul respectiv, au evacuat persoanele prezente în locuinţă, printre care şi un minor, în vârstă de 9 ani”, transmite IPJ Constanţa.

Ulterior, persoanele evacuate au fost preluate de echipajele medicale.

„Poliţiştii rutieri au pătruns în apartament, oprind siguranţele de la curent şi încercând să stingă focul, care părea să fi izbucnit din sufrageria imobilului.

În acelaşi timp, poliţiştii au observat faptul că în apartament se aflau două butelii, pe care le-au scos rapid, pentru a evita producerea unei explozii, mai spun cei de la IPJ.

Citeşte şi:

DNA a ridicat restricţia de exploatare a nisipului din Marea Neagră. Proiectul de lărgire a plajelor poate continua

Stridii din Pacific, descoperite în Marea Neagră. Ce spun biologii marini

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările