Otilia Brăiloiu, soţia primarului din Eforie, şi-a lansat colecţia de rochii de seară

Otilia Brăiloiu, soţia primarului din Eforie, şi-a lansat colecţia de rochii de seară

Otilia Brăiloiu  şi-a lansat colecţia de rochii de seară Foto Avantgarde Studio

Otilia Brăiloiu s-a lansat cu ani în urmă în designul vestimentar, afirmându-se în crearea de rochii de mireasă. Soţia primarului Ion Ovidiu Brăiloiu din Eforie şi-a extins aria de preocupare în zona rochiilor de seară, prezentate în ultima sa colecţie, Cruise.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înfiinţat în 2005, în Constanţa, atelierul Otilia Brăiloiu s-a specializat în rochii de mireasă couture şi de ceremonie, precum şi în rochii de seară. Lansarea oficială a noii colecţii Cruise a avut loc în weekend, la piscina hotelului Palas din Mamaia.

Invitată specială a fost Mara, artista de jazz din Constanţa, iar direcţia artistică a fost asigurată de Alin Gălăţescu, cel care a organizat şi prima lansare oficială a brandului, la Bucureşti.

Femeia, în viziunea designerului din Eforie, este extrem de feminină, romantică, suavă, cu o modernitate subtilă.

„Între calităţile ataşate brandului sunt şi studiile de transformare a materialelor, una dintre direcţiile cele mai moderne ale sistemului modei internaţional. Casa Dior a făcut deja revoluţie în transformarea atipică a unor materiale cumva normale. Rezultatul este unul surprinzător, de o calitate superioară şi de o plasticitate cu totul aparte“, arată specialiştii în design.

Vă mai recomandăm

Carnavalul Mamaia 2014. Moda noului val de designeri şi fete frumoase pe scena Fashion Summer Festival

Cătălin Botezatu, selfie cu un bebeluş. „Mă simt binecuvântat“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările