Oraşul Constanţa scapă de restricţiile de weekend

Oraşul Constanţa scapă de restricţiile de weekend

Constanţa

Întrucât în oraşul Constanţa incidenţa a scăzut la 3,37, vor fi ridicate restricţiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor şi ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate, în baza unei declaraţii pe proprie răspundere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având în vedere că în municipiul Constanţa incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus a scăzut sub 3,5/1000 de locuitori, Primăria Municipiului Constanţa anunţă că începând de mâine se ridică restricţiile de weekend referitoare la ora de închidere a magazinelor şi ora de la care nu mai putem circula decât cu motive întemeiate, în baza unei declaraţii pe proprie răspundere.
 
Primarul Vergil Chiţac va convoca astăzi, 23.04.2021, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi va decide ce alte măsuri de relaxare vor putea fi adoptate în municipiul Constanţa.
 
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului Constanţa au fost confirmate 41.653 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.126 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.
 
În spitale sunt internate 318 persoane, dintre care 294 din judeţul Constanţa şi 24 din alte judeţe. De asemenea, la nivelul judeţului sunt 1.683 de persoane aflate în carantină la domiciliu. În această categorie sunt incluse persoane care s-au întors recent din zone cu risc epidemiologic ridicat, respectiv persoane care sunt considerate contacţi direcţi ai celor confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2.
   
Totodată, un număr total de 1.557 de persoane sunt izolate la domiciliu. Acestea reprezintă numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus, dar care au fost externate.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările