Liberalul Mihai Lupu, noul preşedinte al CJ Constanţa, îi cere demisia lui Felix Stroe de la RAJA: „Excludem orice colaborare cu PSD“

Liberalul Mihai Lupu, noul preşedinte al CJ Constanţa, îi cere demisia lui Felix Stroe de la RAJA: „Excludem orice colaborare cu PSD“

Felix Stroe FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalii exclud orice colaborare cu PSD-ul la Consiliul local şi, mai mult decât atât, aşteaptă demisii de onoare. Primul pe listă este Felix Stroe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Lupu, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a declarat într-o conferinţă de presă care a avut loc luni la sediul partidului, că Felix Stroe, directorul RAJA Constanţa, dar şi contracandidat la CJ, ar trebui să-şi dea demisia.
 
El a precizat că după ce va prelua funcţia va face o evaluare a instituţiilor subordonate: RAJA, drumuri, pentru „a elimina orice obstacol ce ar putea să stea ca piedică în calea realizării proiectelor“.
 
Liberalul consideră că Felix Stroe a politizat regia de apă întrucât pe perioada campaniei electorale şi a alegerilor locale nu şi-a dat demisia din funcţia de director şi, prin urmare, a subordonat instituţia politic. Pe de altă parte, Mihai Lupu spune că, „dacă în acest judeţ din 70 UAT-uri doar 40 au apă, acel manager de companie practic ar trebui să-şi depună demisia“. Cu acest prilej a adus în discuţie şi faptul că, deşi Dobrogea s-a confruntat în acest an cu o secetă prelungită, compania nu a găsit resurse de apă pentru a uda câmpul.  
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările