Klaus Iohannis vizitează centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Constanţa

Klaus Iohannis vizitează centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Constanţa

Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis merge joi în vizită la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

La această unitate militară a demarat marţi, 4 mai, un maraton de vaccinare. „Persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar în baza cărţii de identitate. Vaccinul folosit este cel dezvoltat de Pfizer şi BioNTech (Comirnaty), iar pentru maratonul din perioada 04 - 11 mai este disponibil un flux de vaccinare, care va funcţiona non-stop. Asta înseamnă că, zilnic, aproape 100 de persoane se pot vaccina fără programare”, transmite Prefectura Constanţa.
 
De asemenea, cele două fluxuri destinate turiştilor, care funcţionează în centrul de imunizare din Pavilionul Expoziţional, vor rămâne operaţionale, dar pentru constănţeni, care pot merge pentru prima doză de vaccinare fără programare, doar în baza cărţii de identitate.
 
După ce vor primi prima doză, vor fi, automat, programaţi pentru rapel. Programul celor două fluxuri este în concordanţă cu programul centrului (08:00 - 20:00, în fiecare zi).
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările