Incendiu la un bloc din Medgidia. Au fost evacuaţi 25 de adulţi şi doi copii. Cauza principală: fumatul

Incendiu la un bloc din Medgidia. Au fost evacuaţi 25 de adulţi şi doi copii. Cauza principală: fumatul

Incendiu bloc Medgidia FOTO ISU

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri în blocul 3 TINER din Medgidia, situat pe strada Plevnei. A fost activat planul de urgenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

ISU Constanţa a alocat trei autospeciale de stingere, o autoscară, 3 SMURD B, 1 descarcerare, 1 autospecială transport victime multiple şi 3 ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La ora 3.00 au fost evacuaţi toţi locatarii blocului, respectiv 25 adulţi şi doi copii.
 
Au fost transportate la spital cinci persoane: un bărbat cu arsuri pe faţă şi la membrele superioare, două persoane intoxicate cu fum dar conştiente, două femei cu atac de panică. 25 adulţi şi doi copii au fost evacuaţi de către echipajele de intervenţie. 
 
Incendiul s-a manifestat la două garsoniere de la etajul doi al blocului (P+3), in care erau depozitate materiale textile şi mase plastice, pe o suprafata de aproximativ 40 metri pătraţi. Holul blocului, pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi şi alte 12 garsoniere au fost afectate de fum si apă.
 
Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia. Intervenţia s-a încheiat la ora 05.43, transmite ISU Constanţa. Din primele informaţii, un locatar a uitat o ţigară aprinsă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările