„Ilegalităţile din Primărie se vor opri odată cu arestarea lui Mazăre“

„Ilegalităţile din Primărie se vor opri odată cu arestarea lui Mazăre“

Radu Mazăre era aşteptat la primărie de votanţii din cartierul Henri Coandă Foto A.B.

Claudiu Palaz, lider PMP Constanţa şi vechi oponent al administraţiei Mazăre-Constantinescu, consideră că arestarea primarului Radu Mazăre va stopa ilegalităţile din administraţia locală.

„Arestarea lui Mazăre va bloca ilegalităţile din Primăria Constanţa. Printre angajaţii din Primărie şi din Consiliul Judeţean exista ideea de protecţie, pe care le-o induseseră liderii grupării Mazăre-Constantinescu: «Staţi liniştţi, că ăştia pe noi ne vor». E, acum cred că nu mai stau ei aşa liniştiţi.

Nu-l văd stând confortabil nici pe viitorul candidat al PSD Constanţa, Decebal Făgădău. Să nu uităm că a lucrat cu Mazăre şi i-a acoperit lui Mazăre nişte ilegalităţi. Decebal Făgădău la primărie şi Cristinel Dragomir la CJC sunt doi tăinuitori“, este opinia lui Claudiu Palaz, liderul PMP Constanţa.

Palaz arată că tehnic nu pot fi organizate alegeri anticipate la Primăria Constanţa. Fostul prefect (anterior secretar general şi jurist al primăriei înainte de instaurarea echipei Mazăre) a explicat că oraşul va fi condus cu delegare de viceprimarii Constanţei, câte 6 luni. „În plus, alegerile depind de Guvern. Or Guvernul nu-şi permite luxul acum de a organiza alegeri anticipate, pentru că le-ar pierde“, demonstrează liderul PMP Constanţa.

Legat de candidatura la postul de primar al Constanţei, Palaz a preferat să răspundă astfel: „Lucrurile bune se întâmplă doar celor care ştiu să aştepte. Dar nu voi sta pe bară“. 

Vă mai recomandăm

Radu Mazăre este în custodia Poliţiei Constanţa. Primarul va rămâne în arest timp de 30 zile

O idee de candidatură: Traian Băsescu, primar al Constanţei

„Va urma un an de interimat la Primăria Constanţa. Alegerile vor avea loc la termen, în iunie 2016“

„Arestarea lui Mazăre era de aşteptat. Oraşul Constanţa trebuie să renască“

„Cât va sta în arest, poate Radu Mazăre se va gândi cât rău a făcut Constanţei“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările