Dacia Duster furată din Norvegia, descoperită de poliţiştii de frontieră în apropiere de Constanţa

Dacia Duster furată din Norvegia, descoperită de poliţiştii de frontieră în apropiere de Constanţa

FOTO: Poliţia de Frontieră

Autoturismul, în valoare de 75.000 lei, este căutat de autorităţile din Norvegia. El a fost descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Dacia Duster, căutat de către autorităţile din Norvegia, aflat în posesia unui cetăţean român.
 
„În ziua de 12.10.2021 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat, în baza unor informaţii, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca DACIA DUSTER, în posesia unui cetăţean român, identificat pe raza localităţii Agigea”, transmite Poliţia de Frontieră.
 
În urma verificărilor specifice, poliţiştii au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Norvegia, în luna martie 2021.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor.
 
În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările