UPDATE Copil înecat în Dunăre. A intrat în apă să-şi recupereze încălţămintea

UPDATE Copil înecat în Dunăre. A intrat în apă să-şi recupereze încălţămintea

FOTO: ISU Dobrogea

Salvatorii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Urgenţă l-au căutat pe băiatul de 14 ani mai multe ore. În cele din urmă a fost găsit înecat.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Copilul de 14 ani a fost declarat decedat în cursul nopţii de luni spre marţi de către medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE ora 20.40 „După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocol de resuscitare la faţa locului, copilul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD.  Acesta va fi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la faţa locului”, spun cei de la ISU Dobrogea.

UPDATE ora 19.39 Copilul a fost găsit înecat la aproximativ 7 metri distanţă de locul în care a fost zărit ultima dată. Intrase în apele Dunării pentru a recupera o pereche de papuci. Scafandrii au predat victima medicilor SMURD care au început protocolul de resuscitare. la faţa locului va ajunge şi un elicopter SMURD.

ISU Dobrogea a aconfirmat că au fost solicitaţi luni, 29 aprilie, în cazul unui copil de 14 ani, băiat, cazut în Dunăre.  „La intervenţie au plecat o autospecială, o barcă i un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Cernavodă”, spun reprezentanţii ISU.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Rasova. Băiatul a intrat în apă să-şi recupereze încălţămintea şi a dispărut.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă. De asemenea, la căutări participă şi o ambarcaţiune a Secţiei Regionale Poliţie Transporturi.

Salvatorii sunt ajutaţi în aceste momente şi de trei scafandri. Şi un elicopter SMURD a survolat zona în care a dispărut băiatul. Din păcate, fără niciun rezultat.

Şi localnicii s-au mobilizat în acest caz. Mai multe bărci pescăreşti au ieşit în larg pentru căutarea copilului dispărut.

Vom reveni

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările