UPDATE Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier. Şoferul a scăpat maşina de sub control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier s-a produs în dimineaţa ziei de luni, 29 aprilie. Şoferul autoturismului a fost găsit mort de către medicii sosiţi la faţa locului.

UPDATE: La volanul maşinii se afla creatorul de modă Razvan Ciobanu.

Accidentul rutier s-a produs în această dimineaţă pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa.

„Pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă şi a acroşat copacii dintr-un stufăriş”, transmite IPJ Constanţa.

La faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi un echipaj SMURD. Medicii au constatat decesul şoferului care, în urma impactului, a fost aruncat în afara autoturismului.

Imagine indisponibilă

Răzvan Ciobanu s-a născut pe 28 ianuarie 1976 şi a avut prima prezentare la vârsta de 19 ani. În cariera sa a participat la mai multe prezentări de modă internaţionale. În 2007, el a participat alături de Irina Schrotter şi de alţi designeri din întreaga lume la expoziţia The Train, desfăşurată la New York.

Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate, unde a colaborat cu branduri cunoscute cum ar fi Lowe, Armand Basi, Westwood şi o divizie Zara. Printre cele mai cunoscute şi apreciate colecţii ale sale se numără „Rochia“, care conţine 70 de rochii de seară, şi „Preciouss“, care gravitează în jurul sexualităţii. 

Răzvan Ciobanu a făcut parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!“, difuzată de Kanal D, precizând că a fost singurul proiect TV din care şi-a dorit să facă parte, însă a anunţat în 2018 că se retrage pentru a se dedica total business-ului său. 

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual. „N-am vrut să-mi trăiesc viaţa într-un mod nefiresc, ascunzându-mă sau inventând poveşti despre mine. Nu voiam să pun în pericol băieţii cu care am ieşit. Decât să fiu urmărit, să se presupună, să se bârfească“, mărturisea designerul în urmă cu mai mulţi ani.

Designerul a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri, iar anul trecut a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. 

În trecut, Răzvan Ciobanu a mărturisit că a încercat cocaină din curiozitate: „Eu n-am ştiut altceva decât munca şi casa. Era normal să erup cumva. Această perioadă a mea a fost la 32 de ani. Suntem tentaţi să încercăm diverse lucruri, dar eu muncind de la 13 ani, nu m-am gândit decât la rochiile mele şi unde voiam să ajung. Până la 30 de ani, n-am băut un pahar de whisky. S-a întâmplat la vârsta nepotrivită. Curiozitatea... tot timpul mă întrebam cum e“.

Răzvan Ciobanu nu considera că are un stil de viaţă extravagant sau exagerat, susţinând că singurele lui slăbiciuni sunt hainele şi pantofii. „Sunt snob, talentat, inteligent“, aşa se caracteriza Răzvan Ciobanu. 

   

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Un tren de marfă, încărcat cu cocs, a deraiat. Traficul feroviar a fost deviat

Femeie prinsă în flagrant când încerca să introducă un telefon mobil în penitenciar

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite