UPDATE Copil înecat în Dunăre. A intrat în apă să-şi recupereze încălţămintea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salvatorii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Urgenţă l-au căutat pe băiatul de 14 ani mai multe ore. În cele din urmă a fost găsit înecat.

UPDATE: Copilul de 14 ani a fost declarat decedat în cursul nopţii de luni spre marţi de către medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE ora 20.40 „După mai bine de 45 de minute în care s-a efectuat protocol de resuscitare la faţa locului, copilul a fost preluat, în hipotermie, fără semne vitale, de elicopterul SMURD.  Acesta va fi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru continuarea manevrelor de resuscitare. Nu a fost declarat decedat la faţa locului”, spun cei de la ISU Dobrogea.

UPDATE ora 19.39 Copilul a fost găsit înecat la aproximativ 7 metri distanţă de locul în care a fost zărit ultima dată. Intrase în apele Dunării pentru a recupera o pereche de papuci. Scafandrii au predat victima medicilor SMURD care au început protocolul de resuscitare. la faţa locului va ajunge şi un elicopter SMURD.

ISU Dobrogea a aconfirmat că au fost solicitaţi luni, 29 aprilie, în cazul unui copil de 14 ani, băiat, cazut în Dunăre.  „La intervenţie au plecat o autospecială, o barcă i un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Cernavodă”, spun reprezentanţii ISU.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Rasova. Băiatul a intrat în apă să-şi recupereze încălţămintea şi a dispărut.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă. De asemenea, la căutări participă şi o ambarcaţiune a Secţiei Regionale Poliţie Transporturi.

Salvatorii sunt ajutaţi în aceste momente şi de trei scafandri. Şi un elicopter SMURD a survolat zona în care a dispărut băiatul. Din păcate, fără niciun rezultat.

Şi localnicii s-au mobilizat în acest caz. Mai multe bărci pescăreşti au ieşit în larg pentru căutarea copilului dispărut.

Imagine indisponibilă

Vom reveni

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite