Alegeri cu năbădăi la Lumina. Primarul prins într-o ipostază intimă cu viceprimăriţa este cercetat pentru tentativă de viol şi lovire

Alegeri cu năbădăi la Lumina. Primarul prins într-o ipostază intimă cu viceprimăriţa este cercetat pentru tentativă de viol şi lovire

Cornelia Dorobanţu şi Dumitru Chiru sunt implicaţi într-un scandal sexual

Aventura unui primar din localitatea constănţeană Lumina s-a lăsat cu dosare penale şi cu o bătaie între femei. Dumitru Chiru este acuzat acum de tentativă de viol şi lovire. Presupusa victimă este chiar viceprimăriţa Cornelia Dorobanţu, o femeie cu 27 ani mai tânără.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Chiru este cunoscut pentru gusturile sale bune în materie de femei. La cei 57 ani ai săi, bărbatul s-a însurat de trei ori. Ultima soţie are doar 37 ani şi este angajată a primăriei pe care Chiru o conduce. 
 
Viceprimăriţa s-a prezentat marţi la poliţia rurală şi a depus o plângere pe numele şefului ei. Cornelia Dorobanţu le-a declarat poliţiştilor că dumincă, în timp ce participa la alegerile europarlamentare, primarul a vrut să o violeze. Peste cei doi ar fi intrat în cameră soţia edilului care i-a bătut pe amândoi. Tânăra viceprimăriţă spune că are un certificat medico-legal prin care poate să dovedească agresiunea. 
 
Primarul are o cu totul altă variantă. "Eram nervos de la alegeri pentru că erau probleme cu organizarea. M-am certat cu doamna viceprimar într-o clădire administrativă a Primăriei şi la final am împins-o şi i-am zis să plece. La finalul scenei a asistat şi soţia mea. A fost doar un moment de nervi, nu am violat-o", spune Dumitru Chiru.
 
Edilul a precizat că până acum nu a fost citat de anchetatori sau chemat la audieri şi că abia atunci când i se vor spune acuzaţiile va putea să facă declaraţii complete.
 
Atît Chiru cât şi victima sa, viceprimăriţa Dorobanţu fac parte din PSD.
 

Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările