VIDEO Imagini superbe în România: o ursoaică a ieşit la joacă cu puiul pe şosea. Spectacolul rarisim a fost filmat

VIDEO Imagini superbe în România: o ursoaică a ieşit la joacă cu puiul pe şosea. Spectacolul rarisim a fost filmat

Ursoaica s-a jucat minute în şir cu puiul ei. FOTO: Observatorul de ursi

Minute în şir o ursoaică a ieşit la joacă cu puiul ei pe o şosea din Ţinutul Secuiesc. Imginile au devenit virale pe pagina de Facebook „Observatorul de urşi”.

Imagini superbe au fost surprinse pe o şosea din Ţinutul Secuiesc: o ursoaică a ieşit la joacă cu puiul ei, fără a fi deranjată de maşinile care au oprit în apropiere. Şoferii au pus mâna pe telefon şi au filmat spectacolul superb. La un moment dat, unul dintre şoferi care, probabil, se grăbea a ambalat motorul şi s-a apropiat, dorind să-i facă pe urşi să elibereze şoseaua.  Filmarea a ajuns pe pagina de Facebook „Observatorul de urşi”. 
Filmarea a fost vizualizată de aproape 100.000 de utilziatori de internet şi distribuită de peste 1.000 de ori. 
 
 
Nu au lipsit comentariile: 
 
„Cât creier trebuie sa ai sa te duci cu maşina călare pe ei, cu motorul ala care troncănea ca o batoză stricată... Dar, oricum, e o evoluţie faţă de aia care îi servesc cu biscuiţi”, a scris Vasile
 
„E teritoriul lor,casa lor!”, a comentat Anişoara.
 
„De era pe vreun trans erau hrăniţi de către "milostivi" trecători, aşa fiind în altă parte a lumii sunt doar admiraţi”, spune un alt internaut.
 
„Chiar vrem sa distrugem tot ceea ce e frumos? Le-am furat habitatul, le luam hrana ca să vindem în piaţă şi atunci ii omorâm? Ruşine, omule!”, a arătat un alt utilizator. 
 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: