VIDEO Cuplu filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale într-un parc din Dej, lângă un loc de joacă pentru copii

VIDEO Cuplu filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale într-un parc din Dej, lângă un loc de joacă pentru copii

FOTO: captură video dej24.ro

Poliţiştii încearcă să identifice un cuplu din Dej, după ce în presa locală au apărut imagini cu cei doi în timp ce întreţineau raporturi sexuale într-un parc din oraş.

Un bărbat a surprins un cuplu în Parcul Central din Dej, în timp de întreţinea relaţii sexuale în plină zi, scrie dej24.ro. Potrivit sursei citate, incidentul ar fi avut loc săptămâna trecută, în Parcul Central din Dej.
 
 
 
 
Incidentul ar fi avut loc săptămâna trecută, pe o bancă din Parcul Mare din Dej. În imagini se vede cum o femeie îi face sex oral unui bărbat, ziua în amiaza mare, pe o bancă din parc. Scenele demne de un film pentru adulţi s-au petrecut la doi paşi de un loc de joacă pentru copii. Poliţiştii s-au autosesizat şi încearcă acum să-i identifice pe cei doi. 
 

Cei doi riscă acum pedeapsa cu închisoarea până la 7 ani 

 
Dacă vor găsiţi, cei doi riscă să fie încadraţi la săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.
 
„Poliţiştii s-au sesizat în acest caz şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, iar în prezent aceştia fac cercetari pentru identificarea autorilor”, a declarat Carmen Pompaş, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.
 
Articolul 321 din Codul Penal prevede:
„Ultrajul contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Fapta persoanei care, în public, săvârşeşte acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public ori se tulbură, în alt mod, liniştea şi ordinea publică, se pedepseşte cu închisoare de la unul la 5 ani.
Dacă prin fapta prevăzută la alin. 1 s-au tulburat grav liniştea şi ordinea publică, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările