Tişe: Clujul va conduce Aeroportul din Mureş

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, cel care a propus preluarea Aeroportului din Târgu-Mureş, este de părere că Clujul ar trebui să conducă ambele aeroporturi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fie va fi o asociere, dar Clujul va trebui să aibă putere de decizie în asociaţie, fie va fi o societate comercială, în care pachetul majoritar de acţiuni să fie al nostru”, a declarat Alin Tişe. El a precizat că nu se pune probelma ca aeroportul regional să fie cel de la Târgu-Mureş, chiar dacă şi acesta îşi va prelungi pista cu doi kilometri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita, a declarat, astăzi, că a acceptat oferta de a discuta în mod concret despre preluarea Aeroportului Transilvania, de la Târgu-Mureş. „Trebuie să găsim o formă comercial-economică, într-un parteneriat care să fie avantajos pentru ambele judeţe”, a declarat preşedinta Consiliului Judeţean Mureş.

Deocamdată, nu a fost stabilită data la care preşedinţii celor două consilii judeţene se vor întâlni pentru a stabili termenii preluării aeroportului Transilvania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările