Târg de nunţi la un mall clujean. Ponturi despre cum să-ţi organizezi nunta perfectă

Târg de nunţi la un mall
clujean. Ponturi despre cum să-ţi organizezi nunta perfectă

Târg de nunţi  FOTO: Adevărul

Cei care vor să-şi unească destinele pot merge duminică, 17 martie, la un târg de nunţi la Iulius Mall, unde pot afla care sunt ultimele tendinţe în domeniu şi pot primi idei despre cum să-şi organizeze nunta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Târgul de profil le va oferi tinerilor care îşi planifică cel mai important eveniment din viaţă soluţii personalizate pentru a le transforma nunta într-un moment unic.

“Expo Mariaj Mall” reuneşte aproximativ 30 de expozanţi, care îşi vor prezenta duminică, 17 martie, oferta la parterul Iulius Mall, între orele 10.00 şi 22.00. Cei care doresc să îşi organizeze cea mai aşteptată petrecere din viaţa lor pot afla care sunt noile tendinţe din domeniu şi pot găsi răspunsurile potrivite pentru dorinţele lor, oferite de firme locale, dar şi din alte regiuni ale ţării.

Cei nehotărâţi în privinţa bijuteriilor pe care le vor purta în ziua nunţii vor găsi la Expo Mariaj Mall cele mai frumoase modele, iar doritorii de efecte speciale pot opta pentru decoraţiuni spectaculoase, gheaţă sau lampioane.

Expozanţii le pot oferi şi idei despre machiaj, accesorii, invitaţii de nuntă, locuri unde să-şi organizeze petrecerea, dar ş ice fle de prăjituri şi torturi să cumpere.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările