Scandalul pliantelor false USR -PLUS continuă la Cluj: „Fluturaş primit în poştă în ziua de Paşti... am citit şi m-am îngrozit”

Scandalul pliantelor false USR -PLUS continuă la Cluj: „Fluturaş primit în poştă în ziua de Paşti... am citit şi m-am îngrozit”

Pliante false USR-PLUS au fost găsite la câteva zile după ce doi liberali au fost excluşi pentru că le distribuiau.

O clujeancă a primit în căsuţa poştală pliante care ar conţine mesaje electorale şocante din partea USR – PLUS, însă sunt falsuri distribuite de membri ai PNL Cluj. Fluturaşii au fost găsiţi în ziua de Paşte, în condiţiile în care vineri doi membri ai tineretului liberal au fost excluşi din organizaţie pentru că au distribuit astfel de pliante.

„Fluturaş primit în poştă în ziua de Paşti......am citit şi m-am îngrozit, înţelegând cum văd unii binele poporului....exterminare şi renunţarea de bună voie a dreptului de proprietate şi aservire sclavagistă către elită. Ăştia ne duc iară în evul mediu...”, a postat astăzi, în jurul amiezii Paula Boaru, ataşând şi două fotografii cu pliantele. 
S-a întâmplat pe strada Dunării din cartierul clujean Mărăşti. 
 
Postarea de pe Facebook a Paulei a fost ştearsă. „Adevărul” a făcut un print-screen.
 

Postarea a creat rapid o discuţie pe pagina de Facebook a clujencei. Având în vedere că un scandal a izbucnit joi seara după ce doi membri ai tineretului liberal au fost surprinşi distribuind astfel de pliante false, iar vineri cei doi au fost excluşi, Paula Boaru a fost întrebată dacă nu cumva este posibil să fie „fluturaşi” rămaşi dinainte de izbucnirea scandalului. 

„E sigur că în ziua de Paşte le-aţi primit? I-am întrebat adineauri şi au zis că s-a oprit distribuţia şi probabil nu aţi verificat cutia poştală...”, a întrebat-o Cătălin Sălăgean, preşedintele USR Cluj.

„Păi, vineri am ridicat din poştă o factura de utilităţi....”, a răspuns Paula. 

Ciudat este că după tot scandalul de la final de săptămâna, clujeanca a crezut că pliantele sunt adevărate. 
 

Emanuel Ungureanu: „Tâlharii din PNL Cluj nu se opresc din mizerii nici în ziua de Paşte”

 
Parlamentarul Emanuel Ungureanu a declarat pentru „Adevărul”:
 
„Tâlharii din PNL Cluj nu se opresc din mizerii nici în ziua de Paşte. O doamnă din Cluj-Napoca s-a lăsat intoxicată de mesajele false răspândite de tinerii liberali şi a postat pe pagina ei de socializare un mesaj împotriva Alianţei USR-PLUS.
Cer Poliţiei să se sesizeze imediat în acest caz şi să ia măsuri drastice. Nu mă aştept la niciun gest de onoare din partea conducerii PNL Cluj care nu şi-a asumat nici până astăzi ticăloşia. Vom acţiona cu toată fermitatea împotriva oricăror dezinformări!”
 
Preşedintele PNL Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a precizat pentru „Adevărul”: „PNL nu desfăşoară nicio campanie anti USR sau vreo campanie de dezinformare. Orice campanie este in desfăşurare nu aparţine PNL”.

 
 
 
Citeşte şi
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: