Protecţia Consumatorilor a închis trei magazine Carrefour Express şi o piaţă din Cluj

Protecţia Consumatorilor a închis trei magazine Carrefour Express şi o piaţă din Cluj

Magazinele aveau prorbleme de igienă şi de neconcordanţă a preţurilor.

Trei magazine Carrefour Express din Cluj-Napoca şi poaţa Mărăşti au fost închise, astăzi, de Protecţia Consumatorilor. Principala problemă a fost nerespectarea regulilor de igienă, iar, în plus, la cele 3 magzine existau neconcordanţe în ceea ce priveşte preţurile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protecţia Consumatorilor Cluj a închis, joi, 3 magzine Carrefour Express din Cluj-Napoca: din Gheorgheni (strada Lăcrămioarelor), din Zorilor şi din Piaţa Mărăşti. Inspectorii au primit sesizări în privinţa faptului că nu corespund preţurile de la raft cu cele de la casă şi au găsit probleme de igienă.
Fiecare magazin a fost sancţionat cu amenda maximă: 30.000 de lei şi a dispus sistarea activităţii până la rezolvarea problemelor.
În aceeaşi zi, Protecţia Consumatorilor a închis zona de legume şi fructe din Piaţa Mărăşti, din cauza unpr nereguli grave în ceea ce priveşte igiena.
Vânzătorii care aveau standuri acolo au fost trimişi acasă, iar activitatea a fost suspendată până când administratorul spaţiului va face curăţenie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările