Prefectul Clujului are COVID-19. S-a internat împreună cu soţia şi copilul la Spitalul de Boli Infecţioase

Prefectul Clujului are COVID-19. S-a internat împreună cu soţia şi copilul la Spitalul de Boli Infecţioase

Prefectul Mircea Abrudean.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a fost testat pozitiv cu COVID-19. El a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase alături de soţie şi copilul de 9 luni, care, de asemenea, au fost infectaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prefectul a anunţat astăzi:
 
„In cursul serii de 4 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalita. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 5 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat şi eu şi soţia mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. 
 
In cursul acestei dimineţi ne vom interna cu toţii la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.”
 

„Am toată încrederea în sistemul nostru medical”

 
 
„Consider că este extrem de importanta transparenta, aşa cum am procedat şi până acum în comunicarea publică. Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toţi clujenii sa fie responsabili, sa se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existenţa acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmaţii. 
Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate şi succes in tot ceea ce faceţi. Va voi tine la curent cu evoluţia situaţiei”, a mai spus prefectul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările