Numărul de telefon la care pot suna vârstnicii pentru a primi sprijin din partea unui grup de voluntari

Numărul de telefon la care pot suna vârstnicii pentru a primi sprijin din partea unui grup de voluntari

Vârstnicii vor beneficia de ajutor din partea grupului „Vă ajutăm din Cluj” / FOTO Sever Gheorghe

Persoanele vârstnice şi cele vulnerabile la contactarea  nouluicoronavirus pot suna la numprul de telefon 0364.406.517 pentru livrarea alimentelor şi a medicamentelor necesare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru asta, voluntarii au făcut ca de azi să fie operaţional call-center-ul mişcării. „Vă ajutăm din Cluj” este o mişcare civică înfiinţată în data de 16.03.2020 de către asociaţiile Vedem Just, Civic Suport şi Clujul Sustenabil, la care s-a alăturat CPVP - Center for Peace and Violence Prevention.
Scopul mişcării este a ajuta persoanele vârstnice şi cele vulnerabile la COVID-19 procurând contra cost produsele alimentare şi medicamentele de strictă necesitate. De asemenea, voluntarii  pot oferi informaţii sau consilierea necesară în această perioadă. Toţi voluntarii care participă la această mişcare civică sunt înregistraţi la ISU Cluj-Napoca după ce au semnat declaraţia de confidenţialitate şi asumarea riscului în activităţile de voluntariat desfăşurate pe teritoriul judeţului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: