Gestul unui vânzător la chioşc care l-a impresionat pe un militar de la Baza Aeriană din Câmpia Turzii: „Trebuie să fim oameni”

Gestul unui vânzător la chioşc care l-a impresionat pe un militar de la Baza Aeriană din Câmpia Turzii: „Trebuie să fim oameni”

Călin Rusu a rămas impresionat de gestul unui vânzător la chioşc.

Un militar de la Baza Aeriană din Câmpia Turzii şi-a pierdut portmoneul în timpul unei vizite la Cluj-Napoca. Bărbatul l-a întrebat pe cel care i-a returnat actele şi banii de ce a făcut acest gest.

Un angajat al Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii a fost impresionat de gestul făcut de un bărbat. Militarul a fost în vizită cu familia la Cluj-Napoca, iar când s-a întors acasă a realizat că şi-a pierdut portmoneul, în care erau actele, cardul şi o suma de bani. Pe când eram în drum spre sediul Poliţiei pentru a vedea ce are de făcut în continuare, bărbatul a primit un mesaj pe aplicaţia Messenger: „Salut, ţi-ai pierdut portofelul cu bani, în Cluj”. A stabilit să se întâlnească cu acesta, un vânzător la chioşc.
 
„N-a fost nevoie de oficialitati, reclame şi parada, iar băiatul care ni l-a înapoiat este un vanzator la un chioşc. Cand l-am întrebat cum de mi-a inapoiat banii, mi-a zis simplu – Trebuie sa fim oameni!”, spune Călin Rusu.
 
Vânzătorul se numeşte Baciu Marin Mihai, scrie refleqtmedia.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: