Cum au taxat jurnaliştii francezi aroganţa lui Victoraş Micula de a-şi spăla roţile de la maşină cu şampanie

Cum au taxat jurnaliştii francezi aroganţa lui Victoraş Micula de a-şi spăla roţile de la maşină cu şampanie

Victoraş Micula şi-a posat „isprava” pe Tik Tok. FOTO: Arhiva personală/Tik Tok

Aroganţa lui Victoraş Micula, care şi-a spălat pneurile maşinii  - un Lamborghini Urus - cu şampanie „Moët & Chandon”, a fost criticată în presa franceză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aroganţa lui Victoraş Micula, care şi-a spălat pneurile de la maşina sa cu şampanie „Moët & Chandon”, a ajuns în presa franceză.

Jurnaliştii francezi au comentat dur „aroganţa” lui Victoraş Micula: „În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”.

Francezii au remarcat că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri cu „bling-bling-ul” său spre deliciul abonaţilor săi. Doar acum a mers prea departe ...”

Un videoclip care uimeşte

Jurnaliştii au remarcat că Micula, influenţat de contul „Rich Kids of Instagram” s-a gândit să-şi expună averea pe web. „Ultima sa postare a generat multe comentarii, pentru că îl vedem curăţând roţile maşinii sale sport, un SUV Lamborghini Urus, cu şampanie şi atenţie, nu orice şampanie, ci faimoasa şampanie Moët & Chandon! În videoclipul său, îl auzim spunând: „Eram curios care şampanie va curăţa cel mai bine anvelopele de pe Lamborghini. De asemenea, nu uitaţi masca de protecţie. Va fi utilă."

În articol se mai arată că Micula a mai deschis o a doua sticlă de şampanie, numită „Cristal”.

VIDEO AICI 

Vă mai recomandăm

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările