Ce pedeapsă a primit românul care şi-a incendiat Mercedesul şi a împărţit bani pe stradă, la Dublin. Explicaţia ilară pe care a dat-o autorităţilor irlandeze

Ce pedeapsă a primit românul care şi-a incendiat Mercedesul şi a împărţit bani pe stradă, la Dublin. Explicaţia ilară pe care a dat-o autorităţilor irlandeze

Strugurel Lingurar. FOTO: Facebook

Strugurel Lingurar, vloggerul român care a postat un videoclip pe Facebook în care arată cum şi-a incendiat maşina pe o plajă din Irlanda, a apărut în faţa unui tribunal din această ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românul a recidivat la scurt timp şi a postat un nou clip bizar în care apare în timp ce împarte suma de 5.000 de euro trecătorilor, pe o stradă din Dublin. Gesturile sale deplasate nu au rămas fără urmări. Clipurile sale au fost urmărite atunci de sute de mii de oameni şi a primit zeci de share-uri. Însă i-au adus şi probleme, recent.
Dublin Live scrie că Strugurel Lingurar a fost amendat de Tribunalul Drogheda cu 400 de euro, iar în plus va trebui să plătească şi costurile ridicării resturilor maşinii, 160 de euro. Asta după ce o femeie l-a reclamat după ce l-a văzut când şi-a incendiat maşina, un Mercedes E 220.
 
Strugurel, care şi-a recunoscut vina, a încercat să-l înduplece totuşi pe judecător. Prin vocea avocatului a transmis că şi-a distrus maşina după ce a fost surprins de soţia sa cu o amantă şi că a făcut acest gest pentru a-i arăta soţiei că regretă ceea ce a făcut. Explicaţiile nu au avut darul să-l convingă prea mult pe judecător. Acesta din urmă  a calificat gestul românului drept „incredibil de prostesc”şi i-a explicat că lucrurile s-ar fi putut termina şi mai prost dacă ar fi explodat rezervorul maşinii, iar trecătorii ar fi riscat să fie răniţi. 
 
Citeşte şi
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările