Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj. Ce au descoperit pompierii sosiţi la faţa locului

Alertă de incendiu la Spitalul de Copii din Cluj. Ce au descoperit pompierii sosiţi la faţa locului

Pompierii au făcut verificări, vineri seară, la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, în urma unei sesizări potrivit căreia într-o încăpere se simţea miros de fum, însă nu au găsit degajări sau surse de fum

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au anunţat că au fost solicitaţi să facă verificări după ce s-a simţit miros de fum într-o încăpere a Spitalului de Copii de pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca.
 
Echipajele de pompieri nu au identificat degajări sau surse de fum pe timpul verificărilor la faţa locului, astfel că pompierii s-au retras.
 
„Echipajele noastre au fost solicitate pentru a efectua verificări cu privire la faptul că s-a simţit miros de fum într-o încăpere. În aceste momente se fac verificări la faţa locului, însă nu au identificate degajări de fum. Încăperea indicată nu era folosită", au informat reprezentanţii ISU Cluj.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările