Şoferul care a omorât trei persoane în noaptea de Revelion va face peste 6 ani de închisoare

Şoferul care a omorât trei persoane în noaptea de Revelion va face peste 6 ani de închisoare

Răzvan Muzuran va face puşcărie. FOTO: Arhivă

Răzvan Muzuran, şoferul care a intrat cu maşina  în noaptea de Revelion în trei persoane, în localitatea Floreşti, a fost condamnat definitiv la închisoare. El are de executat 6 ani şi 6 luni de închisoare şi trebui să plătească despăgubiri de peste 463.500 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Cluj a respins recursul la sentinţa Judecătoriei Cluj-Napoca, astfel că Răzvan Muzuran are de executat 6 ani şi 6 luni de închisoare şi să achite despăgubiri de peste 463.500 de euro, arată stiridecluj.ro
 Din această sumă, 180.000 de euro vor fi încasaţi de mama fetiţei care a murit, mama celor doi bărbaţi care au murit va primi 100.000 de euro, iar cele patru surori ale celor doi bărbaţi vor primi câte 45.000 de euro. Banii vor fi achitaţi de firma la care era asigurată maşina lui Răzvan Muzuran.
 Cosmin Pop, tânărul care se afla în autoturism şi cu care Muzuran s-a cazat la o pensiune din Floreşti, a primit şi el o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului. 
 
Filmul evenimentelor
Pe 31 decembrie 2012, în jurul orelor 23.58, Răzvan Muzuran conducea un autoturism, în care era şi un alt pasager, nu a respectat limita de viteză legală, în condiţiile în care pe stradă erau foarte multe persoane ieşite să aprindă artificii, şi a lovit în plin pe Florin Dascălu (27 de ani), Traian Dascălu (33 de ani) şi fetiţa acestuia (în vârstă de 3 ani) care se afla în braţele tatălui ei. Cei trei au murit.
Impactul a fost extrem de violent, o dovedesc şi avariile autoturismului condus de către inculpate, se arăta în motivarea arestării lui Răzvan Muzuran, întocmită de instanţă.
Martorii au dat declaraţii şocante: „declaraţiile martorilor relevă un aspect deosedit de important şi anume inculpatul, după accident s-a oprit la scurt timp, a închis portiera şi a demarat în forţă, moment în care a mai trecut încă o dată  peste corpul fetiţei“. Şoferul a declarat că recunoaşte săvârşirea faptelor, cu anumite nuanţări. El s-a predat pe 1 ianuarie 2013, la ora 9.00, poliţiştilor.
 
Citeşte şi
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: