Zeci de controale pentru verificarea respectării regulilor impuse de pandemie

Zeci de controale pentru verificarea respectării regulilor impuse de pandemie

Controale în judeţul Călăraşi FOTO IPJ Călăraşi

Pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul judeţului Călăraşi, au avut loc, duminică, zeci de acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse de pandemie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, au fost desfăşurate în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, mijloace de transport în comun şi terase, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară, pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi pentru a nu permite desfăşurarea unor activităţi care ar duce la creşterea numărului de infectări.
 
În urma activităţilor desfăşurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au efectuat controale la 149 de societăţi comerciale. Totodată, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale la legea 55/2020, în valoare de 11.000 de lei. 
 
De asemenea, poliţiştii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranţă 338 de mijloace de transport, 144 fiind mijloace de transport în comun şi 1.479 persoane, dintre care 307 cu privire la respectarea măsurilor de izolare şi 1.172 cu privire la respectarea măsurilor de carantină. În utile 24 de ore, la nivelul judeţului Călăraşi au fost înregistrate încă 12 cazuri de infectare cu COVID-19, numărul total al bolanvilor, de la debitul pandemiei, fiind de 6.861.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările