Viscolul închide drumuri. Autostrada Soarelui, DN41, DN3 şi DN4, blocate de zăpezi

Viscolul închide drumuri. Autostrada Soarelui, DN41, DN3 şi DN4, blocate de zăpezi

Ninsorile viscolite au acoperit Bărăgan Foto:I.S.

Din cauza viscolului puternic, traficul rutier a fost paralizat în judeţul Călăraşi. Duminică dimineaţă, începând cu ora 08.00, circulaţia a fost închisă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Feteşti, dar şi pe alte 3 drumuri nationale.

Ştiri pe aceeaşi temăDe asemenea, pe încă trei drumuri naţionale a fost  întrerupt traficul din cauza vizibilităţii foarte reduse. Este vorba despre:
- DN 41 - Chirnogi – Căscioarele, între km 7 – km 22
- DN 3 – Fundulea – Brăneşti, între km 24+500 – km 34
- DN 4 – Frumuşani – Bucureşti, între km 17 – km 26

În aceste condiţii, pentru salvarea de vieţi omeneşti şi preîntâmpinarea oricăror evenimente negative, poliţiştii rutieri recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum în zonele afectate.
Deocamdată, codul portocaliu este în vigoare până duminică la ora 20.00 şi cuprinde 11 judeţe, printre care Călăraşi, dar şi municipiul Bucureşti. Meteorologii spun că troienele vor depăşi 30 de centimetri. Specialiştii spun că în următoarele ore vremea se va înrăutăţi şi se are în vedere, în funcţie de fenomenele extreme, să se emită cod roşu de vreme rea.
 

Vă recomandăm şi:

UPDATE Bărăganul, spulberat de viscol. Troiene de 30 de cm, meteorologii nu exclud posibilitatea emiterii unui cod roşu, A2 a fost închisă

Iarna se dezlănţuie. Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă troienită. Care vor fi zonele cele mai afectate de ninsori

Cum să supravieţuieşti pe cod portocaliu. Ce nu trebuie să lipsească din maşină când pleci la drum pe viscol

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările