Trenul Soarelui, la un pas să ia foc. InterRegio 1582 a oprit forţat la Lehliu după ce roţile ultimului vagon s-au blocat

Trenul Soarelui, la un pas să ia foc. InterRegio 1582 a oprit forţat la Lehliu după ce roţile ultimului vagon s-au blocat

Trenul a staţionat forţat la Lehliu Gară FOTO Adevărul

Panică printre călătorii trenului IR 1582 care circulă pe ruta Bucureşti-Constanţa. Din cauza unei defecţiuni, garnitura risca să ia foc. Mecanicii de la CFR au oprit forţat în gara Lehliu. Din fericire, defecţiunea a fost remediată şi nimeni nu a fost rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut la ora 14,35, când roţile ultimului vagon s-au blocat în mers, iar trenul a fost oprit forţat la Lehliu Gară. Într-un sfert de oră, personalul CRF, folosind instinctoarele din dotare a evitat producerea unui incedniu, iar trenul şi-a reluat călătoria, în condiţii de siguranţă, la ora 14.50.Trenul Interregio 1982 face parte din trenurile suplimentare care au fost puse în circulaţie de CFR Călătpori pentru sezonul estival.

"Pentru noi, sezonul estival este o oportunitate. Încercăm să răspundem nevoii de mobilitate a cât mai multor oameni şi dorinţelor acestora de a călători la standarde de calitate din ce în ce mai bune. Prin programul estival Trenurile Soarelui conectăm toate zonele ţării cu destinaţiile turistice de vară şi sperăm să le aducem românilor vacanţa cât mai aproape. Vă doresc experienţe de călătorie cât mai plăcute!”, declara Iosif Szentes, Director General CFR Călători, pe 9 iunie.

Atunci a intrat în vigoare programul estival de transport  Trenurile Soarelui 2016 Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre litoral cu cele peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toată ţara către staţiunile de la Marea Neagră şi Delta Dunării. Toate trenurile InterRegio sunt dotate cu instalaţii de climatizare şi prize, iar Trenurile Litoral, de viteză sporită (IR 1983, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588) Bucureşti – Constanţa şi retur, au în compunere şi vagon bar.  De asemenea, de la Bucureşti Nord la Constanţa şi retur, trenurile IR 1585 şi IR 1586 dispun de Wi-Fi gratuit.

Vă recomandăm şi:

O femeie a murit călcată de tren aproape de Gara Focşani

Un bărbat a murit lovit de tren. Tragedia a avut loc în apropierea gării Deva

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: