Un bărbat a murit lovit de tren. Tragedia a avut loc în apropierea gării Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani a fost strivit de roţile unui tren. Tragedia s-a petrecut miercuri dimineaţă, în apropierea staţiei CFR din Deva.

O nouă tragedie s-a petrecut în municipiul Deva. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost lovit de o locomotivă, în timp ce se afla traversa calea ferată, în apropierea gării.

La faţa locului s-au deplasat echipajele medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Deva şi cele ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, însă nu i-au mai putut salva viaţa victimei, care a decedat pe loc.

„În jurul orei 09.30, la intrarea în staţia CFR Deva, un bărbat din municipiul Deva, a fost surprins şi accidentat mortal de trenul care circula pe ruta Iaşi – Timişoara, dinspre Simeria. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care a avut loc evenimentul”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Tragedie în Deva: un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit de la etajul trei

Un bărbat în vârstă de 82 de ani a murit la spital, după ce s-a prăbuşit de la etajul trei al unui bloc din municipiul Deva.

A murit cel mai pitoresc cerşetor din Deva: omul care a inventat „taxa Costică” s-a prăbuşit de la etajul şapte

Costică Donose, unul dintre personajele pitoreşti de pe străzile Devei, a murit după ce s-a prăbuşit de la etajul şapte al unui bloc din Hunedoara. Tânărul de 30 de ani era cunoscut pentru faptul că a decis să inventeze propria taxă pe care le-o percepea, cu voia lor, devenilor care îl întâlneau.

Un tânăr a suferit un accident cumplit: a scăpat drujba din mâini, în timp ce lucra în livadă

Un tânăr de 19 ani a fost transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident suferit într-o livadă din satul Ursici. Bărbatul folosea un motofierăstrău cu care toaleta copacii, însă a scăpat drujba în funcţiune, din mâini.

Violatorul care şi-a torturat fosta iubită de 17 ani, a sechestrat-o şi a înfometat-o timp de trei zile a cerut să fie eliberat

Tânărul care şi-a mutilat fosta iubită de 17 ani, tăind-o cu un cuţit în zona vaginului, şi care apoi a sechestrat-o şi a violat-o, a fost adus în faţa instanţei. A cerut să fie eliberat, însă magistraţii Tribunalului Hunedoara i-au respins solicitarea.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite