Trafic. Peste 130.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei în ultimele 24 de ore

Trafic. Peste 130.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, traficul prin punctele de trecere a fost de peste 137.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 39.300 treceri mijloace de transport.

 
Conform Poliţiei de Frotnieră, accesând aplicaţia on-line „Media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului internaţional”, la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, se pot vizualiza punctele de trecere a frontierei, care sunt marcate, în funcţie de trafic şi timpii de aşteptare în culori diferite. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.
 
În zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat: 31 fapte ilegale (17 infracţiuni şi 14 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini, valoarea amenzilor contravenţionale aplicate ridicându-se la peste 7.000 lei.
 
Oamenii legii au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 764.400 lei. De asemenea, nu s-a permis intrarea în ţară a 10 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea din România unui număr de 10 cetăţeni români din diferite motive legale.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: