Sfârşit de octombrie cu vreme caldă. Maximele ajung la 22 de grade Celsius în Bărăgan

Sfârşit de octombrie cu vreme caldă. Maximele ajung la 22 de grade Celsius în Bărăgan

Vreme frumoasă în estul ţării Foto:I.S.

Meteorologii prognozează vreme caldă şi frumoasă şi în zilele următoare. Abia spre sfârşitul săptămânii viitoare, vremea se va răcori puţin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, vremea se încălzeşte uşor în cea mai mare parte a ţării, astfel că maximele termice vor pleca de la 12 grade în Delta Dunării şi vor ajunge la 21 de grade în Muntenia. Dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în sud-est vântul bate uşor.


Luni, vremea va continua să se încălzească uşor şi va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile vor creşte treptat în Bărăgan şi vor atinge 21 de grade Celsius. Marţi vom avea parte tot de vreme bună. Miercuri va fi mai cald decât ar fi de aşteptat în ultima decadă a lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 17 grade în depresiuni până la 22 de grade în regiunile sudice şi sud-vestice. Ne bucurăm de soare pe întreg parcursul zilei, iar vântul nu va crea probleme.

Se răcoreşte săptămâna viitoare

“La mijlocul săptămânii viitoare şi în a doua sa parte vremea se răcoreşte puţin în estul şi sudul ţării, dar va rămâne uşor mai caldă în restul teritoriului. În zonele joase, mai ales în regiunile extracarpatice, îndeosebi dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă asociată izolat cu burniţă sau ploaie slabă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 24 de grade”, au anunţat meteorologii. La Călăraşi, maximele scad până la 14 grade Celsis, iar perisajul va fi dominat pe ploi şi vânt.

Vă recomandăm şi:

Toamnă cu vreme de iarnă. Frig extrem în următoarele patru zile

Ploaia torenţială face ravagii. Zeci de gospodării, inundate la Budeşti şi Călăraşi

S-a rupt cerul. Precipitaţii-record: 90 de litri pe metru pătrat în 24 de ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările