Sancţiuni în valoare de peste 2,3 milioane de lei, aplicate de poliţişti într-o zi

Sancţiuni în valoare de peste 2,3 milioane de lei, aplicate de poliţişti într-o zi

Amenzi de peste 2 milioane de lei, aplicate în ultimele 24 de ore FOTO Adevărul

Poliţiştii au intervenit la peste 2.400 de evenimente la care au fost solicitaţi, pentru a oferi ajutor celor aflaţi la nevoie sau pentru a menţine siguranţa publică. Persoanele care au încălcat normele sociale au fost sancţionate contravenţional, fiind aplicate astfel peste 10.800 de amenzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Poliţiştii au organizat 293 de acţiuni punctuale şi au intervenit la 2.483 de evenimente, 2.063 fiind sesizate prin 112. În urma activităţilor desfăşurate, 99 de persoane au fost surprinse în flagrant delict şi 15 persoane urmărite naţional sau internaţional au fost depistate. În total, au fost constatate 853 de infracţiuni, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 43 măsuri preventive.
 
Poliţiştii au mai constatat 10.859 de contravenţii, aplicând sancţiuni în valoare de peste 2.300.000 de lei. În cadrul activităţilor desfăşurate pentru siguranţa în trafic, au fost descoperite 67 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind reţinute 532 de permise de conducere şi retrase 189 de certificate de înmatriculare.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: