UPDATE Restricţia de trafic pe Autostrada Soarelui a fost ridicată

UPDATE Restricţia de trafic pe Autostrada Soarelui a fost ridicată

Reparaţii pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Din cauza lucrărilor de reparaţii la partea carosabilă, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa se restricţionează prima bandă pe tronsonul kilometric 35 – 33+500 de metri, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi. Lucrările au loc astăzi, până la ora 16.00.

 
RESTRICŢIE RIDICATĂ PE AUTOSTRADA A2 BUCUREŞTI – CONSTANŢA
 
UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, după ce traficul fusese restricţionat din cauza unor lucrări de întreţinere la partea carosabilă.
 
Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, au fost efectuate lucrări la suprafaţa de rulare, astfel circulaţia fusese deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: