Razie pentru prevenirea furturilor din vagoanele de mărfuri

Razie pentru prevenirea furturilor din vagoanele de mărfuri

Poliţia, cu ochii pe trenurile de marfă FOTO IGPR

Poliţiştii de la transporturi au acţionat, în ultimele 2 zile, pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile din vagoanele de mărfuri, precum şi de componente de pe calea ferată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform IGPR, au fost verificate 605 mijloace de material rulant în depouri, revizii, parcuri reci, precum şi în linie curentă şi au fost efectuate controale la 12 magazii de piese de schimb. Totodată, poliţiştii au efectuat verificări şi la 106 unităţi care au ca obiect de activitate colectarea de deşeuri de metale feroase şi neferoase, fiind întocmit un dosar penal.
 
În cadrul aceleiaşi acţiuni, au fost efectuate 75 de controale la firme de pază, care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare.
 
Poliţiştii au aplicat 403 sancţiuni contravenţionale la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, H.G. nr. 203/1994 pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române şi alte acte normative, cu o valoare totală de 103.640 de lei.
 
Poliţiştii de la transporturi, sprijiniţi de 35 de angajaţi feroviari, au efectuat verificări în 83 de trenuri de marfă, în staţiile de cale ferată şi în alte 73 în triaje. 12 trenuri de marfă au fost verificate în parcurs (în linie curentă).
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările