Programul manifestărilor de 1 Decembrie. Sărbătoarea românilor începe marţi, la ora 10.00

Programul manifestărilor de 1 Decembrie. Sărbătoarea românilor începe marţi, la ora 10.00

Manifestările dedicate Zilei Naţionale a României încep marţi, 1 decembrie, la ora 10.00, la monumentul Eroilor din piaţa Orizont. Călăraşenii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, la sărbătoare organizată de Primăria municipiului şi Centrul Militar Judeşean Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă


Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului Naţional al României, oficierea unui serviciu religios, alocuţiunea referitoare la sărbătorirea Zilei Naţionale a României a prefectului judeţului Călăraşi, George Iacob, urmată de un scurt program artistic prezentat de elevi din oraş. După depunerea de coroane la Monumentul Eroilor va urma cel mai aşteptat moment al zilei, defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii de intervenţie a MAI, SRI şi STS.


Vă recomandăm şi:

 http://adevarul.ro/locale/calarasi/ziua-nationala-sarbatorita-orizont-parada-trupelor-tehnicii-militare-mai-asteptat-moment-1-decembrie-1_5656f5347d919ed50e9b6ef5/index.html

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările