Prognoza meteo: Cum se anunţă vremea în următoarele 4 săptămâni. Cât va ploua

Prognoza meteo: Cum se anunţă vremea în următoarele 4 săptămâni. Cât va ploua

Vreme caldă, dar cu ploi FOTO 123 RF

Vremea anormală pentru data din calendar. Urmează patru săptămâni călduroase, dar cu plo. iAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni şi anunţă în general temperaturi mai mari faţă de cele normale perioadei. În prima săptămână va ploua mult în centru şi vest.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Săptămâna 5 – 12 octombrie

 
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, iar în restul ţării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, cu o posibilă tendinţă deficitară în sud-estul extrem.
 

Săptămâna 12 - 19 octombrie

 
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.
 

Săptămâna 19 – 26 octombrie

 
Temperaturile medii ale săptămânii vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în cele sudice. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de mediile specifice acestui interval.
 

Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie

 
Mediile valorilor termice este posibil să fie uşor mai ridicate decât normalul acestei perioade în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval în regiunile intracarpatice şi uşor deficitar în rest.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările