Poliţiştii călărăşeni au salvat viaţa unui bărbat care ameninţa că se va sinucide

Poliţiştii călărăşeni au salvat viaţa unui bărbat care ameninţa că se va sinucide

Viaţa unui bărbat care ameninţa că se va sinucide a fost salvată de poliţişti FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni au salvat joi seară un bărbat din comuna Mănăstirea care ameninţa că se sinucide. Intervenţia promptă a unui negociator a făcut ca situaţia să nu ia o întorsătură tragică.

La data de 06 mai, poliţiştii din Călăraşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat în vâstă de 58 de ani, din comuna Mănăstirea, se manifesta violent şi şi-a provocat leziuni superficiale cu un cuţit, ameninţând că se sinucide.
 
Imediat, la faţa locului s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă coordonată de conducerea Inspectoratului, care a beneficiat de sprijinul unui negociator specializat.
 
Întrucât persoana nu a fost dispusă să coopereze, iar viaţa acestuia era în pericol iminent, s-a luat decizia intervenţiei în forţă, bărbatul fiind imobilizat şi tratat din punct de vedere medical.  Viaţa acestuia se află, în prezent, în afara oricărui pericol.
 
IPJ Judeţean Călăraşi mulţumeşte pe această  cale cetăţenilor comunei Mănăstirea, fără a căror sesizare promptă, o viaţă putea fi pierdută.
 
 
Vă mai recomandăm şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările